HAJDUK I SLAVEN BELUPO IGRAJU U NEDJELJU

13.08.2013.


Iako se utakmica 6. prvoligaškog kola između Hajduka i Slavena Belupa prema ranijem rasporedu trebala igrati u subotu, odlučeno je da se igra u nedjelju 18. kolovoza s početkom u 19 sati na splitskom stadionu Poljud.

Do promjene termina odigravanja došlo je i na nekim drugim susretima, tako da će se zbog velikog broja angažiranih igrača u reprezentativnim vrstama utakmica Dinamo – Lokomotiva umjesto u petak igrati u subotu na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj (19 sati), a istog dana u 21 sat sastat će se Rijeka – Split.

Uz nedjeljni ogled Hajduk – Slaven Belupo još će igrati Osijek – Istra 1961 s početkom u 21 sat na osječkom stadionu Gradski vrt.

Sve spomenute utakmice izravno će prenositi Maxtv osim nedjeljnog susreta Zadar – Hrvatski dragovoljac, jer na stadionu Stanovi ne postoje tehnički uvjeti koji su potrebiti za produkciju prijenosa.

Rezultati 5. kola: Split – Zadar 1:3, Slaven Belupo – Istra 1961 2:2, Hrvatski dragovoljac – Dinamo 1:1, Rijeka – Osijek 5:1, Lokomotiva – Hajduk (igra se 28. kolovoza).