Goran Paracki je novi igrač Slaven Belupa

29.06.2019.


Goran Paracki od danas je novi igrač Slaven Belupa. Paracki se ponovno vraća u naš klub u kojem je proveo dvije sezone, 2o14/2o15 i 2015/2016. Ukupno je odigrao 60 utakmica u našem dresu, 54 u prvenstvu i šest u Kupu, te je postigao dva pogotka s pozicije defenzivnog veznog. U svojoj je karijeri branio i boje azerbajdžanskog Neftchija, Wellingtona iz Novog Zelanda, mađarskog Pecsija te Istre, Intera, Splita, Rijeke, Karlovca, Rudara i Novalje.

– Nakon dvije godine inozemstva ponovno sam se vratio u Koprivnicu. Vidio sam da se u Slaven Belupu stvara dobra priča, imam vrlo dobra sjećanja od svog prošlog boravka tu, a i dobio sam nedavno dijete tako da je povratak bio jedan logičan, dobar i drag potez. Iako iza sebe imam bogatu karijeru još uvijek sam motiviran kao i kada sam kretao sa seniorskim nogometom. Želim se na svakom treningu dokazivati i jedva čekam da krene prvenstvo – rekao je Paracki.

Pred našom momčadi visoki su ciljevi ove sezone.

– Drago mi je da sam došao u svlačionicu u kojoj su mi mnoga lica poznata. Igrao sam s dosta njih po raznim klubovima tako da odmah mogu znati da imamo karakternu i dobru momčad. Saznanje je to koje mi budi optimizam pred novu sezonu i vjerujem da možemo do tog željenog petog mjesta. Što se mene osobno tiče, očekujem da pomognem svojim iskustvom, ali i pristupom i karakterom – zaključio je Paracki.

Gorane dobrodošao i sretno ti!