Frano Vlašić novi je igrač Slaven Belupa

14.02.2023.


Frano Vlašić, najbolji strijelac kadetske lige s 14 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva, novi je igrač Slaven Belupa. Šesnaestogodišnji krilni napadač pristupio je našem klubu iz drugoligaša Sesveta i potpisao trogodišnji ugovor. Vlašić je rođen 25.2.2006. u Dubrovniku, visok je 177cm, a osim krilne pozicije može igrati i kao centralni napadač.

– Veliki je ovo iskorak u mojoj karijeri. Znam u koliko ozbiljan klub sam stigao i sada je sve na meni. Želim napredovati i razvijati se na najbolji mogući način, a to ću učiniti jedino ako ću na svakom treningu biti maksimalno angažiran. Spreman sam na to i vjerujem da ću opravdati pruženo povjerenje. Veselim se radu s trenerom Zekićem i svojim novim suigračima – rekao je Vlašić po potpisu ugovora.

Zadovoljan novom akvizicijom bio je i naš sportski direktor Zoran Zekić.

– Ovaj potpis je samo nastavak naše klupske politike i okretanje prema mladima i perspektivnima. Krušelj, Riđan, Herceg, Jagušić, Mendelski, da nekoga ne zaboravim, a sada i Vlašić naša su budućnost. Drago mi je da smo doveli najboljeg strijelca kadetske lige i vjerujem da ćemo uz pravilan i sustavan rad u perspektivi dobiti pravog igrača – rekao je Zekić.

Frano, dobro došao i sretno!