FRANČIĆ: ZANIMA NAS SAMO POBJEDNIČKI REZULTAT!

18.10.2013.


Nakon dvotjedne stanke nastavlja se prvoligaško nogometno prvenstvo u kojem Slaven Belupo u nedjelju na koprivničkom stadionu u sklopu 13. kola dočekuje momčad Osijeka.
Prvoligaška stanka nam je jako dobro došla jer smo na mini-pripremama u Radencima i Radkersburgu osvježili momčad, radili na taktičkim zamislima u obrani i napadu i napravili veliki pomak – kazao je na konferenciji za medije trener Slavena Belupa Mladen Frančić i nastavio:
Osijek je momčad koja u svojim redovima ima mlade, ali isto tako i iskusne igrače. Vrlo dobro ih poznajem kao i njihovog trenera Rupnika koji će u susretu s nama sigurno tražiti pozitivan rezultat. Uvjeren sam da ćemo Osječane u tome spriječiti i na Gradski stadion vratiti ozračje koje je nekada krasilo naš klub, što znači da u svakoj utakmici kada smo domaćini idemo na pobjedu. U prvoligaškom natjecanju jednostavno kod kuće nemamo više pravo na kikseve, a to ćemo pokazati već u susretu s Osijekom.Od naših igrača očekujem agresivnu i odgovornu igru, svi na travnjaku moraju ostaviti srce i pokazati da im je Slaven Belupo svetinja. Imamo određenih problema sa sastavom zbog ozljeda, ali to neće utjecati na maksimalan pristup cijele momčadi i težnji za pobjedničkim rezultatom – rekao je između ostalog Mladen Frančić.
Nedjeljna utakmica Slaven Belupo – Osijek igra se od 15 sati, a vodit će je Marijo Strahonja (Zagreb), dok će pomoćnici biti Siniša Premužaj (Varaždin) i Igor Krmar (Zagreb). Četvrti je: Ivica Modrić također iz Zagreba, a dopunski su: Igor Pristovnik (Zagreb) i Bruno Marić (Daruvar). Delegat susreta je Milan Rukavina iz Rijeke.