FRANČIĆ: RIJEČANI SU FAVORITI ALI MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA

29.11.2013.


Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Rijeke u sklopu 18. prvoligaškog kola. Bit će to susret s jednom od najboljih hrvatskih momčadi, koja je uz Dinamo najozbiljniji kandidat za osvajanje naslova prvaka.
Gledali smo Rijeku u nekoliko navrata i uvjerili se da je poslije Dinama zaista najbolji prvoligaš. Riječani imaju vrlo kvalitetne igrače što se najbolje vidjelo na utakmici Europske lige s Vitoriom, koju su prema prikazanom i prigodama trebali pobijediti. Imaju jaku “klupu” na kojoj sjede mnogi poznati igrači i to im je velika prednost – kazao je između ostalog na današnjoj pressici trener farmaceuta Mladen Frančić i nastavio:
Iako su Riječani favoriti mi se na Kantridi želimo predstaviti u što boljem izdanju i pokazati da nam je mjesto u sredini ljestvice. Siguran sam da će moji igrači pokazati sve što znaju i tražiti pozitivan rezultat. Nastupit ćemo u trenutačno najjačem sastavu, a nedostajat će nam samo Mato Grgić koji ima tri javne opomene – zaključio je trener našeg kluba.
Utakmica Rijeka – Slaven Belupo igrat će se od 19 sati, a vodit će je Mario Zebec iz Cestice. Njegovi pomoćnici bit će Borut Križarić iz Čakovca i Tomislav Hudika iz Varaždina. Četvrti sudac je Igor Križarić također iz Čakovca, a delegat Ivan Jurina (Zabok).