FRANČIĆ: HAJDUKOVCIMA SE MORAMO NAMETNUTI BORBENOM I ODGOVORNOM IGROM

02.11.2013.


Slaven Belupo u vrlo dobrom ozračju dočekuje Hajduk, vodeći sastav prvenstva koji u nedjelju gostuje na koprivničkom stadionu.

U četiri prvoligaške utakmice pod vodstvom trenera Mladena Frančića farmaceuti ne znaju za poraz i nadaju se, da će tako ostati i nakon susreta sa Splićanima.

– Nema dvojbe da je Hajduk favorit u svakom prvoligaškom ogledu pa tako i u susreta sa Slavenom Belupom. Njegov trener Tudor spojio je najbolje iz talijanskog i hrvatskog nogometa i njihovi dosadašnji rezultati nisu slučajni. Splićani imaju kvalitetu, nema previše tajni, sve se zna i siguran sam da će to biti čvrsta utakmica u kojoj se očekuje neizvjestan rezultat. Hajdukovcima ćemo se od prve minute nametnuti kao domaćini borbenom, discipliniranom i odgovornom igrom i mislim da i mi imamo svoje prednosti – istaknuo je trener naše momčadi Mladen Frančić i nastavio:

– Svojim dosadašnjim rezultatima pod mojim vodstvom probili smo psihološku blokadu koja je bila prisutna kod igrača i sada igramo mnogo mirnije. Za mene je najvažnije, da u susretu s Hajdukom probudimo naše navijač koji će nam sigurno dati veliku podršku. Na travnjaku moramo ići svi za jednog, jedan za sve, jer samo tako možemo do uspjeha. Na terenu moramo ostaviti srce i onda ćemo svi biti zadovoljni. Ako će biti tako, a ne dvojim da neće, onda možemo do rezultata koji će nas sve obradovati. Još nisam odredio početnu jedanaestoricu o kojoj ću odlučiti uoči utakmice – zaključio je Mladen Frančić.

Nedjeljni ogled Slaven Belupo – Hajduk počinje u 15 sati kojeg će voditi Marko Matoc iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Siniša Premužaj (Varaždin) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Četvrti: Dario Vrabec (Zagreb). Dopunski (1) je Andrej Burilo, a dopunski (2) Darko Kolesarić (obojica iz Osijeka). Delegat susreta: Miroslav Vitković (Vinkovci).