FRANČIČ: DINAMU SE ŽELI PREDSTAVITI U ŠTO BOLJEM IZDANJU

09.11.2013.


Nakon što je Slaven Belupo u dramatičnoj utakmici s Hajdukom u prošlom prvenstvenom kolu osvojio bod, u nedjelju gostuje kod vodećeg Dinama koji je u četvrtak u skupini Euro-lige izgubio kod PSV-a 2:0, te ispao iz svih kombinacija za proljetni doček u Europi.
Ovakav euro-rasplet najboljeg hrvatskog kluba ne zanima previše trenera farmaceuta Mladena Frančića, koji razmišlja samo o igri naše momčadi i njenim rezultatima.
– Svjesni smo da u goste idemo najkvalitetnijem i najboljem hrvatskom prvoligašu koji nažalost nije dobro prošao u Europi i sada mu predstoje samo nastupi u domaćem prvenstvu. Dinamo je svakako favorit, a mi mu se idemo što bolje suprostaviti, ili bolje reći idemo se nadigravati i pokušati ostaviti što bolji dojam. Najvažnije, da na utakmici s Dinamom provedemo ono što smo radili na treninzima i nastavimo dobrim igrama. Svi se veselimo ovom susretu u kojem će se vidjeti i naše mogućnosti – kazao je trener Slavena Belupa Mladen Frančić.
Utakmicu Dinamo – Slaven Belupo igra se u nedjelju (15 sati) na maksimirskom stadionu vodit će je Danijel Trampus iz Osijeka, a njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović (Valpovo) i Siniša Premužaj (Varaždin). Četvrti: Domagoj Ljubićić (Osijek). Delegat: Stipe Doljanin (Hrvace).