FOTO/VIDEO Škola nogometa startala s pripremama, prijateljske utakmice ovog vikenda igraju juniori, kadeti i pioniri

20.07.2018.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, juniori i kadeti te mlađi i stariji pioniri, startali su s pripremama za nadolazeća prvenstva. Valja istaknuti da juniore trenutno vode treneri Ivica Sertić i Marijo Dodik, a kadete Dalibor Gorupić i Slavko Mešnjak. Početkom kolovoza napravit će se selekcija na temelju testiranja i uvodnih treninga kada će se svaka generacija odijeliti na dvije momčadi. Jedna će se natjecati na državnoj razini, a druga na regionalnoj.

– Želja nam je svim igračima omogućiti jednake uvjete i jednaku priliku da se nametnu i ‘zgrabe’ mjesto u momčadima koje će se natjecati u Prvoj hrvatskoj ligi. Naravno, oni mladići koji će se natjecati u regionalnim prvenstvima i dalje će biti ‘pod budnim okom’ svih naših trenera kako bi već na zimu mogli doselektirati svaku od naših mladih momčadi. Ono što sam primijetio na prvom sastanku s trenerima je to da su svi izrazito zadovoljni načinom na koji su njihovi igrači stigli na pripreme. Svi su izrazito motivirani i želimo i ove sezone s ponosom svi zajedno predstavljati Školu nogometa Slaven Belupa – rekao nam je voditelj Škole i trener juniora Ivica Sertić.

Naše mlade nogometaše prve prijateljske utakmice čekaju već ovog vikenda. Juniori će u našem glavnom gradu odmjeriti snage s vršnjacima Zagreba, dok će kadeti i stariji pioniri igrati protiv Lokomotive u Daruvaru.

TRENERSKA STRUKTURA – 2018./2019.

Trener juniora I (2000./2001.) – Ivica Sertić

Trener juniora II (2001./2002.) – Marijo Dodik

Trener kadeta I (2002.) – Dalibor Gorupić

Trener kadeta II (2003.) – Slavko Mešnjak

Trener starijih pionira I (2004.) – Želimir Mešnjak

Trener starijih pionira II (2005.) – Goran Volf

Trener mlađih pionira I (2006.) – Karlo Galinec

Trener mlađih pionira II (2007.) – Oliver Drvosek

Trener limača I (2008.) – Zvonimir Kelek

Trener limača II (2009.) – Vinko Potroško

Trener prednatjecatelja (2010./2011.) – Matija Škrinjar

Trener prednatjecatelja (2012./2013.) – Josip Tetec