FOTO/VIDEO Odlični potezi mališana, smijeh i uživancija obilježili “Malu Liga prvaka”, Lino poklonima razveselio nogometaše

07.10.2018.


Nogometni klub Slaven Belupo danas je bio domaćin odličnom projektu pod nazivom “Mala Liga prvaka”, nogometnom turniru na kojem sudjeluje pet momčadi s po dvije ekipe. Osim mladih Slavenaša, danas su na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš igrali i mališani iz ljubljanske Olimpije, Maribora, varaždinskog Lumena i slovenske Bistrice. Dječaci rođeni 2010. godine na jednom terenu i dječaci rođeni 2011. na drugom pokazali su svoje nogometne vještine, a gledatelji su mogli vidjeti puno lijepih pogodaka i poteza.

Valja istaknuti da su sportski dan u Koprivnici obilježili dobar nogomet, smijeh, uživancija i maskota Lino. Naime, sponzor Slaven Belupa Podravka mališanima je osigurao prigodne poklone koje im je dijelio popularni Lino zajedno s prvotimcima naše seniorske momčadi Zvonimirom Šarlijom i Brunom Bogojevićem. Oduševljeni dječaci su se slikali i igrali s našom maskotom koja će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Na kraju, uživali su i mališani, njihovi roditelji i svi koji su se okupili na stadionu, dok je rezultat bio u drugom planu, baš kako i treba biti u tim godinama.