FOTO Slavenaši odradili prvi trening na Rogli, kapetan Delić: Dočekali su nas izvrsni uvjeti

02.07.2018.


Nogometaši Slaven Belupa odradili su prvi trening drugog dijela priprema za nadolazeću sezonu Prve hrvatske nogometne lige. Pod vodstvom trenera Tomislava Ivkovića i njegovog stručnog stožera, Slavenaši su odradili dvosatni trening na slovenskoj Rogli, na terenu koji je od hotela u kojem je momčad smještena udaljen tek 15-ak metara. Kapetan Slavena Mateas Delić i više je nego zadovoljan uvjetima koje su dočekali njega i njegove suigrače.

– Uvjeti koji su nas dočekali su zaista izvrsni. Sami smo u dobrom hotelu, hrana je odlična, tereni su dobri, tako da smo koncentrirani samo na rad. Mislim da ćemo u ovih šest dana što smo ovdje, prije odlaska u Zreče, napraviti dobre stvari. Do sada smo trenirali žestoko, ovo su jedne od najtežih priprema u mojoj karijeri. Zadovoljan sam kako smo radili do sada i nema razloga da tako ne nastavimo. U Sloveniji ćemo se dodatno fizički i taktički pripremiti, ali i homogenizirati kao momčad – rekao je kapetan Delić.

Današnji trening bio je tehničko-taktičkog predznaka, a sutra naše nogometaše čeka zahtjevni dvostruki program. Valja istaknuti da temperatura na Rogli, gdje su našu momčad dočekali i više nego ljubazni domaćini, danas nije prelazila 15  stupnjeva Celzijevih.