FOTO Raspucani Slavenaši uveličali 40. rođendan Miklinovca uvjerljivom pobjedom

23.06.2018.


Nogometaši Slaven Belupa uvjerljivom pobjedom rezultatom 1:8 uveličali su 40. rođendan lokalnog županijskog prvoligaša Miklinovca. Trener Tomislav Ivković pružio je priliku svim svojim igračima koji su postigli po četiri pogotka u svakom poluvremenu.

U prvom dijelu precizni su bili Doležal, Jelić, Aparicio i Mladen, a u drugom Dolček, Mendy, Bogojević i Sinjaković. Jedini pogodak za domaćina postigao je Šanjić.

– Zadovoljni smo današnjom utakmicom. Teren nije bio idealan za igru, ali smo se brzo uspostavili kontrolu. Ovakvi susreti služe za dokazivanje svim igračima, a neki su to danas iskoristili više, a neki manje. Slijede nam dva tjedna najtežih treninga. Napravili smo bazu, a sada slijedi udarni dio nakon kojeg ćemo uigravati momčad. Momci odlično rade, prvi dojmovi su i više nego dobri i zaista je lijepo s njima raditi. Nadam se da će se tako i nastaviti. Naravno, želim domaćinu čestitati 40. rođendan i zahvaliti im na prijemu i korektnosti – rekao je pomoćni trener Vladimir Balagović.

Našim nogometašima slijedi slobodna nedjelja, a od ponedjeljka će se ponovno trenirati dva puta dnevno. Iduća prijateljska utakmica igrat će se u subotu u Prelogu protiv Mladosti.

PRIJATELJSKA UTAKMICA:

NK Miklinovec – NK Slaven Belupo 1:8

NK Miklinovec: Kodrić – Baričić, Đurec, Matijašec, Sertić – Šarlija L., Rus – Krstitović, Kovač, Szabo – Ledinski. Još su igrali: Kovač, Komljenović D., Komljenović F., Kolar R., Kolar M., Jakupić, Sobota, Kautero, Kozjak, Šanjić)

NK Slaven Belupo:

Prvo pol.: Marković – Karamarko, Međimorec, Šarlija Z., Goda – Vidović, Aparicio – Bongongui, Puclin, Doležal – Jelić.

Drugo pol.: Kurtanjek – Zirdum, Jovičić, Hlevnjak – Bogojević, Resler, Jajalo, Martinaga – Sinjaković, Mendy, Dolček. Trener: Tomislav Ivković.