FOTO: PRIMOPREDAJA Od danas je novi, vrhunski travnjak i službeno predan Slaven Belupu

29.08.2018.


Od danas je novi travnjak i službeno predan Nogometnom klubu Slaven Belupo! Naime, direktor kluba Zvonimir Šimunović, direktor natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu Marijan Kustić, gradonačelnik Mišel Jakšić i predstavnik izvođača radova danas su potpisali primopredajne ugovore za novi teren na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

– Neizmjerno smo sretni što smo svi zajedno završili radove na novom travnjaku koji će biti na ponos kluba, grada, županije i svih navijača Slaven Belupa. Jedva čekamo premijeru u subotu i utakmicu protiv Hajduka za koju vjerujemo da će biti pravi spektakl i što se tiče terena, i što se tiče igre, i što se tiče publike na stadionu. U novi travnjak uložena su značajna sredstva, ali on je nešto što će zauvijek ostati u vlasništvu kluba i nešto što ćemo ostaviti budućim generacijama. Želim se u ime kluba zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu na inicijativi i sudjelovanju u ovoj hvalevrijednoj investiciji. Sigurni smo da će ona pomoći da se kvaliteta HNL-a digne na još višu razinu što će biti na korist svima koji vole i prate nogomet – rekao je direktor Šimunović.

Zaista prekrasno izgleda novi travnjak, a nama ne preostaje ništa drugo nego s nestrpljenjem čekati ovosezonsku premijeru naših nogometaša na Gradskom stadionu. U subotu će s početkom u 18:30 igrati protiv splitskog Hajduka u sklopu 6. kola Hrvatski Telekom Prve lige, a istaknimo da će od sutra trenirati na novom travnjaku kako bi što spremniji dočekali utakmicu.