FOTO Juniori Kaposvaru zabili pet, pioniri Varteksu čak osam golova

05.08.2018.


Juniori Slaven Belupa upisali su uvjerljivu pobjedu u prijateljskoj utakmici igranoj u Kunovcu. Pod vodstvom trenera Ivice Sertića svladali mađarski Kaposvar s visokih 5:0. Našu momčad u vodstvo je doveo Mlinarić u prvom poluvremenu, a preostala četiri ‘pala’ su u nastavku susreta. Šarlija je povisio na 2:0, Kranclbinder na 3:0 i 4:0, a točku na i postavio je Liklin preciznim udarcem s ‘bijele točke’.

Mlađi pionir su pak, pod vodstvom trenera Karla Galinca, bili još raspucaniji. Također u Kunovcu, bili su bolji od Varteksa s čak 8:0. Posebno raspoložen bio je Bošnjak koji je postigao četiri pogotka, a po dva su dodali Harambaša i Lazar. Spomenimo i da su stariji pioniri trenera Želimira Mešnjaka u utakmici bez golova remizirali s mađarskim Videotonom.

Sastav juniora: Šugić – Vuić, Hlevnjak, Lisjak – Delić, Resler, Štritar, Janeš – Brković, Sinjaković, Mlinarić. Još su igrali: Topolnjak, Varović, Liklin, Šarlija, Kožarić, Šumiga, Kranclbinder, Fusić, Kiš, Golubić, Ramaj, Jakupak. Trener: Ivica Sertić.

Sastav pionira: Ustundag, Đurkan, Harambaša, Lazar, Mirić, Martinec, Petrić, Mihalić, Bošnjak, Petras, Sertić, Vidaković, Josipović. Trener: Karlo Galinec.

Sastav starijih pionira: Lovrić, Jakupanec, Petričić, Petika, Erdelji, Žuškin, Bošnjak, Stanić, Peršinović, Ivančić, Lukunić, Pavić, Gašparić, Begić, Geci, Sović, Blažek. Trener: Želimir Mešnjak.