FILIP OZOBIĆ: OČEKUJEM POBJEDU U SUSRETU S HAJDUKOM

15.04.2016.


Slaven Belupo u nedjelju ugošćuje Hajduk (15 sati) s kojim je u tri dosadašnja ovosezonska prvenstvena susreta upisao dva poraza i jedan neodlučeni rezultat.
Posljednje osvajanje sva tri boda sa Splićanima farmaceuti su ostvarili još prije dvije godine i vrijeme je da prekinu tu neugodnu tradiciju, te obraduju podravske poklonike nogometa.
Usto, Hajduk je uz Dinamo najgledaniji u ovom dijelu Hrvatske tako da se na koprivničkom stadionu očekuje veliki broj gledatelja, posebno navijača našeg kluba.
Sve je otvoreno i sigurno nas očekuje jako zahtjevna utakmica jer Hajduk je uvijek Hajduk i opasan suparnik kojeg treba i te kako respektirati, ali isto tako pokazati da smo mi domaćini. Uvjeren sam da ćemo igrati angažirano i motivirano uz maksimalnu borbenost, jer samo tako možemo do željenog rezultata. Ako ćemo igrati kao s Rijekom onda ne strahujem za uspješan rezultat – kazao je na pressici trener naše momčadi Željko Kopić, dok je jedan od najboljih igrača ove sezone Filip Ozobić dodao:
Na koprivničkom stadionu možemo pobijediti svakog prvoligaša pa i Hajduk s kojim očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu i nadam se da će bodovi ostati kod nas. Splićani su motivacija s kojom ćemo krenuti u susret i mogu reći da bih bio razočaran ako ne osvojimo sva tri boda. Očekujem podršku naših navijača kao što smo je imali s Rijekom – zaključio je Filip Ozobić.
Utakmicu, posljednju u 31. kolu vodit će zagrebačka trojka. Glavni će biti Dalibor Mlakar, a njegovi pomoćnici Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti je Andrej Burilo (Osijek), a delegat Lino Roša (Vodnjan).