Filip Krušelj produžio ugovor do 2027. godine

03.08.2023.


Filip Krušelj, talentirani desni bek rođen 30. ožujka 2005. godine, potpisao je novi, četverogodišnji ugovor sa Slaven Belupom. Krušelj je prošle sezone priključen prvoj momčadi i već je upisao tri nastupa u našem dresu. Posebno će pamtiti utakmicu posljednjeg kola u Puli kada je ubilježio svoju prvu asistenciju u seniorskoj karijeri.

– Sretan sam i ponosan što sam potpisao višegodišnji ugovor sa svojim klubom. Gledam na njega kao na nagradu za sve ono što je iza mene, ali i obavezu da još bolje i više radim. Uživam u svakom treningu i svakoj utakmici, učim od iskusnih igrača i gledam kako korak po korak ići naprijed. Želim sa Slavenom ostvariti rezultate koje ovaj klub zaslužuje – rekao je po potpisu ugovora Krušelj.

Zadovoljstvo nije skrivao ni koordinator za sportsku politiku našeg kluba Dejan Šomoci.

– Filipa vidimo kao budućnost našeg kluba. Svojim zalaganjem, radom i talentom zaslužio je ovaj ugovor kao nagradu, ali i kao veliki poticaj za još bolji rad u budućnosti. Ispred njega je prilika koju sam mora iskoristiti, a s obzirom na svakodnevni pristup koji ima na treninzima i utakmicama i koji je na vrhunskoj razini, ne sumnjam da će to i učiniti – rekao je Dejan Šomoci koordinator za sportsku politiku.