FIĆO, ŽELIMO TI BRZ OPORAVAK! Teška ozljeda Filipa Hlevnjaka

22.09.2018.


Mladi reprezentativac Hrvatske i jedan od najtalentiranijih igrača Slaven Belupa, trenutno junior koji je ovog ljeta odradio prve pripreme sa seniorskom ekipom, doživio je tešku ozljedu koljena te će izvan travnjaka biti duže vrijeme. Filip je operiran u Zaboku u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kod doktora Eduarda Roda. Operacija je prošla u najboljem redu, a mladom stoperu slijedi rehabilitacija.

– Na utakmici s reprezentacijom osjetio sam neugodnu bol u koljenu, a ispostavilo se da je riječ o težoj ozlijedi. U prvom trenutku bio sam i ljut i tužan, ali sam kasnije shvatio da ovaj trenutak moram gledati kao veliki motiv. Radit ću svakodnevno koliko ću maksimalno moći i jedva čekam da se vratim na travnjak. Zahvalio bih se klubu što mi je omogućio operaciju u odličnoj bolnici i kod odličnog doktora i naravno našim fizioterapeutima Marku i Robertu koji mi od prve sekunde pomažu da sve lakše podnesem te da se brže i bolje oporavim – rekao je Hlevnjak.

Mladom nogometašu Slaven Belupa želimo brz i uspješan povratak te ga jedva čekamo ponovno gledati na terenima. Fićo, sretno!