FESTIVAL NOGOMETA ‘Mala Liga Prvaka’ otkrila mnogobrojne talente, Lino oduševio mlade nogometaše

10.11.2019.


Nogometni klub Slaven Belupo danas je bio domaćin nogometnom turniru za mlade nogometaše rođene 2011. i 2012. godine pod nazivom “Mala Liga Prvaka”, natjecanju u kojem sudjeluje pet momčadi s po dvije ekipe. Osim mladih Slavenaša, danas su na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš igrali i mališani iz ljubljanske Olimpije, Maribora, varaždinskog Lumena i slovenskog Krška.

Dječaci rođeni 2011 godine na jednom terenu i dječaci rođeni 2012. na drugom pokazali su svoje nogometne vještine, a gledatelji su mogli vidjeti puno lijepih pogodaka i poteza.

Posebno su talentirane dječake razveselili maskota Lino i prigodni pokloni koje su dobili. Naime, sponzor Slaven Belupa Podravka mališanima je osigurao slatke poklon pakete koje im je dijelio popularni Lino. Oduševljeni dječaci su se slikali i igrali s našom maskotom koja će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Unatoč dosadnoj kiši, u sportskom danu na koprivničkom stadionu uživali su svi mališani, njihovi roditelji i svi koji su se okupili na stadionu, dok je rezultat bio u drugom planu, baš kako i treba biti u tim godinama.