FERENČINA: VRIJEME JE ZA OSVAJANJE SVA TRI BODA

16.11.2012.


Slaven Belupo u subotu igra jednu od svojih najvažnijih jesenskih utakmica u kojoj na Gradskom stadionu dočekuje momčad Zagreba, koju je u prvom dijelu prvenstva svladao u Kranjčevićevoj – 2:1.

Nakon izgubljenog susreta u gostima kod Zadra farmaceuti nemaju izbora osim pobjede ako žele zadržali mjesto u gornjem dijelu ljestvice.
Na današnjoj konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice nazočni su bili tehnički direktor Robert Kerovec i trener Roy Ferenčina.
Za sve nas u klubu 16. studeni je veliki dan jer su u Hagu oslobođeni hrvatski generali, koji su se borili za našu slobodu. Svi smo zbog toga sretni i ponosni – istaknuo je Ferenčina i nastavio o sutrašnjoj utakmici sa Zagrebom:
Našli smo se u nezavidnoj situaciji nakon neodlučenog rezultata sa Splitom u Koprivnici i poraza u Zadru. Od svakog igrača očekujem da s „pjesnicima“ pokaže snažnu želju za pobjedom uz veliku htijenje i borbenost za svaku loptu. Morat ćemo igrati agresivno, ali isto tako biti oprezni da ne učinimo kakvu grešku – kazao je trener Slavena Belupa i dodao:
Od samog početka moramo krenuti na pobjedu, jer igramo na svom stadionu i pred našim navijačima od kojih svi očekujemo veliku podršku. U momčad se nakon tri javne opomene vraća Kokalović koji je zajedno s Glavicom pružio vrlo dobru igru u sastavu selekcije Maxtv Prve lige s reprezentacijom Hrvatske, koja je u srijedu odigrana na Kantridi. Nastupit ćemo u trenutačno najjačoj postavi – završio je Roy Ferenčina.
Posljednjeplasirani Zagreba u Koprivnicu dolazi s novim trenerom Ćirom Blaževićem koji najavljuje da neće izgubiti na koprivničkom stadionu. No vjerujemo, da će farmaceuti pokazati svoju pravu vrijednost i osvojiti sva tri boda.