FERENČINA: U ZAPREŠIĆ IDEMO PO POZITIVAN REZULTAT IAKO ĆEMO NASTUPITI BEZ OZLIJEĐENOG BUŠIĆA

01.03.2012.


Slaven Belupo sutra (petak) gostuje kod zaprešičkog Intera u sklopu 20. kola Prve HNL. Farmaceuti vjeruju da će se bolje predstaviti nego s vinkovačkom Cibaliom na startu proljetnog prvenstva i da će nepobijeđeni napustiti zaprešički stadion. Na konferenciji za novinare uoči susreta s Interom uz tehničkog direktora Roberta Kerovca bio je nazočan i trener Roy Ferenčina.

–       Ostali smo bez bodova s Vinkovčanima, što nismo očekivali i što nas je dosta poremetilo u našim početnim proljetnim planovima. Dosta smo razgovarali o toj utakmici i shvatili da nismo pružili odgovarajuću igru. Siguran sam, da ćemo u Zaprešiću imati bolji pristup i da će nam to donijeti pozitivan rezultat. U momčad se vraćaju Purić i Poljak, ali će izostati naš prvi napadač Bušić koji je na jučerašnjem treningu ozlijedio koljeno i najvjerojatnije će propustiti nekoliko utakmica. Prema preporuci liječnička njegovo će koljeno biti podvrgnuto artroskopiji i to već danas – kazao je Roy Ferenčina, trener našeg kluba i naglasio:

–       Inter je također ostao bez bodova u prvoj proljetnoj utakmici izgubivši u Šibeniku no, Zaprešićani su dobra momčad koja u svom sastavu ima nekoliko mladih reprezentativaca i tražit će pobjedu. Mi također nećemo kalkulirati, idemo na sva tri boda i mislim da nismo bez izgleda – zaključio je Roy Ferenčina.