FERENČINA: U ŠIBENIK IDEMO PO SVA TRI BODA!

20.04.2012.


Slaven Belupo u subotu gostuje u Šibeniku, gdje je u 16 prvoligaških nastupa ostvario samo jednu pobjedu – 2007. godine.

Ne dvojimo, da ga i sutra na šibenskom stadionu očekuje težak posao, iako su se domaćini praktički već oprostili od prvoligaškog natjecanja. Naime, Šibenčani su u dosadašnjih 26. kola osvojili svega 24 boda, nalaze se na 13. mjestu, a kako iz lige ispada pet klubova više nemaju nikakvih izgleda za opstanak.

–   U Šibeniku je uvijek teško, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazi i sutra nam također neće biti lako. No, mi imamo svoj cilj i učinit ćemo sve da ga ostvarimo. U dobroj smo formi, što smo pokazali u prošlom kolu s Lokomotivom i vjerujem da ćemo to potvrditi i u Šibeniku – istaknuo je trener Roy Ferenčina i nastavio:

–   Moramo odigrati hrabro i čvrsto, jer samo tako možemo do bodova koji bi nas još više približili izlasku u Europu. Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola, gostujemo kod Šibenčana i Riječana, dok kod kuće igramo sa Zadrom i Istrom. Mislim da imamo povoljan raspored, tri boda više od četvrtog Splita i sve je na nama. Prođemo li uspješno Šibenik napravili bi veliki korak prema Europi – završio je trener Slavena Belupa.