FERENČINA: SPREMNI SMO ZA POBJEDU SA ŠIBENIKOM

21.10.2011.


U Slavenu Belupu su vrlo oprezni uoči subotnjeg gostovanja Šibenika, koji u Koprivnicu dolazi nakon uvjerljive pobjede s vinkovačkom Cibaliom – 3:0.

Da Šibenčani nisu momčad za začelje ljestvice govori i podatak, da su na maksimirskom stadionu namučili Dinamo izgubivši samo 2:1 i da će u sutrašnjem ogledu također tražiti priliku za što bolji rezultat.

–       Favoriti smo u subotu sa Šibenikom, od toga ne bježimo, ali nam sigurno neće biti lako. Naši će gosti vjerojatno igrati nešto zatvorenije, jer je njima sve osim poraza dobitna kombinacija, dok nama „igra“ samo pobjeda. S Lokomotivom smo u prošlom kolu u Zagrebu osvojili bod, dok u subotu očekujemo sva tri i ostanak u vrhu ljestvice – istaknuo je Roy Ferenčina, trener Slavena Belupa kojem će u sutrašnjoj utakmici zbog tri javne opomene nedostajati Purić, ali se u momčad vraća mladi reprezentativac Glavica:

–       Na Purićevo mjesto će najvjerojatnije Antonio Mamić koji je u prijateljskim utakmicama pokazao dobru formu, a i to je njegovo mjesto. Glavica  se vraća u početnu jedanaestoricu i od njega očekujem da ubrza našu igru, koja bi trebala pridonijeti i boljoj učinkovitosti. Spremni smo za susret sa Šibnečanima i nada se da će naši gledatelji na kraju biti zadovoljni igrom i rezultatom – završio je Ferenčina.