FERENČINA: SAMO BORBENOM, AGRESIVNOM I KONCENTRIRANOM IGROM MOŽEMO DOBITI DINAMO

05.10.2012.


Uoči jesenskog derbija između drugoplasiranog Slavena Belupa i vodećeg Dinama koji se igra u nedjelju u 19 sati na Gradskom stadionu, trener našeg kluba Roy Ferenčina optimistički je raspoložen i vjeruje da njegova momčad može očekivati pozitivan rezultat.

Bit će to dobra utakmica u kojoj smo napaljeni na našeg najkvalitetnijeg prvoligaša i mislim da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu. Svi s nestrpljenjem očekujemo ovaj susret i učinit ćemo sve da se predstavimo na najbolji način. Nitko sretniji od mene osvojimo li sva tri boda – istaknuo je trener Ferenčina i nastavio:
U momčad se vraćaju Maras i Kokalović, a za početnu jedanaestoricu još će konkurirati Delić i Purić. Nedostajat će kartonirani Grgić, te ozlijeđeni Rak i Šaban. Kvaliteta Dinama je neupitna, imaju igrače za dvije odlične momčadi, no mi ćemo od samog početka krenuti napadački, rastrčano i agresivno, uz potpunu koncentraciju. Bilo bi lijepo da ih dobijemo jer bi im se još više primaknuli u borbi za prvo mjesto. Očekujem da će koprivnički stadion biti ispunjen našim i njihovim navijačima i da će nas gledatelji podržati u pobjedničkim namjerama. Jako je važno da svi naši igrači daju sve od sebe, igraju disciplinirano i pokažu da im zasluženo pripada visoki plasman. Dinamo je suparnik koji kod svakog našeg prvoligaša izaziva maksimalnu motivaciju, pa tako i kod nas. Iako su „modri“ u srijedu igrali Ligu prvaka kod kijevskog Dinama to nam neće biti olakotna okolnost i svjesni smo da samo kvalitetnom i učinkovitom igrom možemo do uspjeha – završio je Roy Ferenčina.
Utakmicu će voditi Ivan Bebek iz Rijeke, a njegovi pomoćnici će biti Miro Grgić iz Osijeka i Tomislav Hudika iz Varaždina.