FERENČINA: SA ZAGREBOM MORAMO IGRATI BOLJE NEGO S ISTROM

25.11.2011.


Nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga Slaven Belupo odlazi u karantenu u Ludbreg uoči subotnjeg prvoligaškog ogleda sa Zagrebom u Kranjčevićevoj.

Utakmicu s „pjesnicima“ Koprivničanci dočekuju vrlo oprezno i ne osvrću se previše na uspješnu tradiciju, jer znaju da samo dobra igra donosi pozitivan rezultat koji priželjkuju nakon izgubljen ogleda u prošlom kolu u Puli.

–       Svjestan sam da sa Zagrebom moramo pokazati više nego što smo pokazali s Istrom, a toga su svjesni i naši igrači. Pjesnici iz Kranjčevićeve su ovog tjedna imali nastup u prvom susretu kupa s Hajdukom u Splitu koji su izgubili minimalnim rezultatom, ali mi se previše ne bavimo time, jer znamo da je svaka nova utakmica novi izazov – kazao je Roy Ferenčina, trener našeg kluba i nastavio: –

–       Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica, Zagreb ima četiri mlada reprezentativca, ali vjerujem u pozitivan rezultat s kojim bi mirnije ušli u samu završnicu jesenskog prvenstva i zadržali naše ambicije za plasman u Europu. Igrat ćemo trenutačno u najjačem sastavu, a za momčad će konkurirati i oporavljenici Mujanović i Vojnović – završio je Ferenčina.