FERENČINA PREDSTAVLJEN KOPRIVNIČKIM NOVINARIMA

15.03.2011.


Danas je Plavom salonu Slavena Belupa koprivničkim novinarima predstavljen novi trener farmaceuta Roy Ferenčina, koji je ugovor s klubom potpisao do ljeta 2012. godine.
Novinare je s trenutačnim stanjem u Slavenu Belupu i nezavidnom položaju na ljestvici upoznao tehnički direktor Robert Kerovec, dok je Roy Ferenčina rekao:
Čast mi je što sam dobio povjerenje klupske uprave i ljudi koji su mi povjerili ovaj težak zadatak. Prijašnji trener Petković dobro je radio, ali se rezultati očito nisu poklopili s klupskim ambicijama. Sada nam je jedini cilj da osiguramo opstanak u prvoligaškom društvu i tome ćemo sve podrediti – istaknuo je novi trener Slavena Belupa i dodao:
Imamo kvalitetan izbor igrača, koji u sljedećim utakmicama moraju ostaviti srce na travnjaku i pokazati kako se bori za boje svog kluba. Igrači iz moje generacije, koji su igrali za Slaven Belupo isticali su se borbenošću i zalaganjem i ostvarivali uspješne domaće i europske rezultate. To ću tražiti i od sadašnjih igrača u koje vjerujem i koje vrlo dobro poznajem. Bio sam na nekoliko utakmica Slavena Belupa i mogu reći, da ova momčad ima znatno veći potencijal nego što pokazuje trenutačni plasman na prvoligaškoj ljestvici – kazao je Roy Ferenčina.
Njegov pomoćnik u radu s prvom momčadi ostaje Pavo Crnac, kao i trener vratara Branko Bali.