FERENČINA NAJAVLJUJE PROMJENE U SASTAVU

18.03.2011.


Slaven Belupo u subotu gostuje u Varaždinu, gdje će ga prvi put voditi novi trener Roy Ferenčina koji je ovog tjedna naslijedio Milu Petkovića.
Utakmica s Varaždinom očekuje se s posebnim zanimanjem jer se naš klub, zbog lošeg položaja na ljestvici nalazi u vrlo nezavidnoj situaciji.
Naši domaćini imaju mladu i kvalitetnu momčad i očekuje nas jako težak susret. No, vjerujem u našu ekipu i nadam se da ćemo uz maksimalnu borbenost prikazati dobru igru i da nećemo izgubiti – kazao je novi trener Ferenčina i nastavio:
U našoj početnoj jedanaestorici sigurno će doći do promjena, jer s Varaždincima moramo biti jako oprezni. Dvojim oko dva mjesta u sastavu i o tome ću odlučiti uoči utakmice – rekao je Roy Ferenčina, dok je stoper Elvis Kokalović naglasio:
Varaždin uz mlade i ambiciozne igrače ima i dvojicu iskusnih nogometaša – Vugrinca i Šafarića, koji su vrlo opasni iz prekida. Previše smo toga do sada propustili, a s dolaskom novog trenera atmosfera je u momčadi bolja i mislim da u Varaždinu možemo postići pun pogodak, iako bi i s neodlučenim rezultatom bili zadovoljni – zaključio je Elvis Kokalović, koji se potpuno oporavio od ozljede leđa i koji nije bio u sastavu s Dinamom i Rijekom.
Zbog ozljeda za utakmicu u Varaždinu neće konkurirati Jurakić i Poldrugač.