FERENČINA: NA KANTRIDI OČEKUJEM DOBRU IGRU I POZITIVAN REZULTAT

05.05.2012.


U pretposljednjem kolu Prve HNL Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Rijeke, koja je nakon odustajanja Dugopolja od ulaska među prvoligaše osigurala opstanak u najelitnijem hrvatskom natjecanju.

Farmaceuti vjeruju da će i na Kantridi prikazati dobru igru, potvrditi treće mjesto na ljestvici, te izboriti još jedan europski plasman.

–   Drago mi je da idemo na Kantridu gdje je uvijek dobra atmosfera i gdje nismo bez izgleda. Riječani su dobili novog trenera, kvalitetnija su momčad nego što to pokazuje njihov plasman na ljestvici, ali mi ćemo igrati za sebe i nastojati ostvariti pozitivan rezultat. Nedostajat će nam Vedran Purić koji ima tri žuta kartona i kojeg će najvjerojatnije zamijeniti junior Stjepan Geng – kazao je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina, te istaknuo:

–   Očekujem korektno suđenje Svilokosa koji je jedan od naših najboljih djelitelja pravde i nadam se da će gledatelji vidjeti dobar nogomet. Igrat ćemo bez ikakvih kalkulacija, a možda ću se uoči utakmice odlučiti na još neke promjene u početnom sastavu – naglasio je trener našeg kluba.