FERENČINA: LOKOMOTIVU MORAMO ZAUSTAVITI I UPISATI TRI NOVA BODA

13.04.2012.


Slaven Belupo u subotu na koprivničkom stadionu (u 18 sati) dočekuje zagrebačku Lokomotivu koja još nije izgubila izglede za visoki plasman, iako je u posljednja dva kola ostala bez bodova s Dinamom i Cibaliom. Kako je naš klub jedan od najozbiljnijih kandidata za izlazak u Europu, njegovi navijači i prijatelji očekuju nova tri boda s kojima bi se farmaceuti još više približili zacrtanom cilju. Trener naše momčadi Roy Ferenčina prije dolaska u Koprivnicu vodio je upravo Lokomotivu i vrlo dobro poznaje njen sastav.

Jako dobro stojimo na ljestvici pet kola prije kraja prvenstva, igramo kvalitetno i naravno da očekujem pobjedu. Utakmica će sigurno biti tvrda, ali imamo momčad za uspjeh. U kadar za sastav vraćaju se Kokalović, Poljak i Čanađija, tako da ću imati veći izbor za najjaču jedanaestoricu – istaknuo je trener Ferenčina i nastavio: – Lokomotiva je dobra ekipa, nikad nisu bili jači, došlo im je nekoliko igrača iz Dinama, ali mi ćemo sve napraviti da postignemo pobjedu. Ako ćemo igrati kao protiv Hajduka tada neće biti problema i bodovi će ostati u Koprivnici. Bit će to za nas utakmica sezone u kojoj još jednom moramo pokazati svoju vrijednost – završio je Roy Ferenčina.

Za susret s Lokomotivom neće konkurirati Petar Brlek i Stjepan Geng koji se s reprezentacijom U-19 nalaze na pripremama u Umagu, kao ni Maras koji se još nije oporavio od bolova u leđima i koji bi se početkom sljedećeg tjedna trebao uključiti u potpuni trenažni proces. Bušić i Vručina također se zbog ozljeda nalaze izvan kadra igrača koji konkuriraju za momčad.