FERENČINA: LOKOMOTIVA JE DOBRA, ALI SVA TRI BODA OSTAJU U KOPRIVNICI

23.08.2012.


U Slavenu Belupu sve je spremno za utakmicu 6. prvoligaškog kola sa zagrebačkom Lokomotivom koja se igra u petak (20 sati) na koprivničkom stadionu.

Farmaceuti vjeruju da je prednost na njihovoj strani zbog domaćeg travnjaka i kvalitete koju imaju, iako biranim riječima govore o svom sutrašnjem suparniku.

Lokomotiva je vrlo dobra momčad koja je u prošlom kolu svladala Hajduk, ima samo bod manje od nas i svjesni smo da nas čeka težak posao. No, ja vjerujem u naše dečke koji su također kvalitetni, pokazali su to igrama i rezultatima u dosadašnjem prvenstvu i u Europi. Naravno da očekujemo sva tri boda – kazao je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina na današnjoj konferenciji za novinare te dodao:
Nastupit ćemo trenutačno u najjačem sastavu, igrat ćemo pred svojim navijačima čija nam podrška iz gledališta sigurno neće nedostajati. U susret ćemo krenuti otvoreno, bez kalkulacija i vjerujem da ćemo uspjeti. Zbog ozljeda među kandidatima za nastup neće biti Pilipović i Takač, dok se Gregurina oporavio i biti će na klupi. Svjesni smo što nam znači utakmica s Lokomotivom i nećemo propustiti prigodu koja nam se pruža na našem stadionu. Bit će to derbi kola koji će sigurno zadovoljiti igrom i uvjeren sam da ćemo se na kraju mi radovati zajedno s našim navijačima – završio je Roy Ferenčina.

Utakmicu Slaven Belupo – Lokomotiva vodit će šibenski sudac Ivo Krečak, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Perica, također iz Šibenika i Mario Pepur iz Splita.