FERENČINA: BODOVI ĆE OSTATI U KOPRIVNICI

06.05.2011.


U sklopu 28. prvoligaškog kola Slaven Belupo u subotu na koprivničkom stadionu dočekuje zagrebačku Lokomotivu. Trener farmaceuta Roy Ferenčina neće moći izvesti najjači sastav, jer će mu zbog tri javne opomene nedostajati Kokalović, Milardović i Purić, te ozlijeđeni Jurković.
Neće to biti lagana utakmica, Lokomotiva igra dobro, polako se diže otkako je vodi trener Krunoslav Jurčić i sigurno nas očekuje vrlo zahtjevan susret. Nedostaje nam skoro cijela vezna linija, tako da će naša momčad izgledati drugačije nego sa Zagrebom, kojeg smo pobijedili u Kranjčevićevoj. No, bit ćemo maksimalno koncentrirani jer želimo da sva tri boda ostanu u Koprivnici – kazao je Roy Ferenčinam, dok je strijelac svog prvog pogotka za Slaven Belupo u Kranjčevićevoj u dosadašnjem prvenstvu Tomislav Bušić napomenuo:
Prikažemo li igru kao s Cibaliom i Zagrebom naša pobjeda neće biti upitna. Lokomotiva je dobra momčad koju vodi bivši trener našeg kluba Jurčić ali vjerujem da naši suparnici nemaju nikakvih izgleda – završio je napadač Slavena Belupa.