FARMACEUTIMA 20 POSTO SMANJENE PLAĆE

18.09.2014.


Niz od četiri poraza bez ijednog postignutog pogotka te pozicija na samom dnu prvoligaške ljestvice, primorali su Upravu kluba da na jučerašnjoj sjednici donese jednoglasnu odluku kojom se igračima i svim članovima stručnog stožera smanje mjesečna primanja za 20 posto.
Odluka će se primjenjivati i na buduće razdoblje, dokle god će se klub nalaziti na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.
Igračima i navijačima smo početkom sezone jasno i nedvosmisleno poručili koji nam je cilj – izboriti 7. mjesto na ljestvici. Ovakvim pristupom to nećemo uspjeti, kazao je predsjednik Uprave kluba Hrvoje Kolarić i nastavio:
Igračima smo dali neko vrijeme da se uigraju, steknu samopouzdanje, ali smo i očekivali motivacijski maksimum od svakog ponaosob. Upravo je to u prethodne četiri utakmice izostalo. Naši farmaceuti moraju prihvatiti da svaki posao netko vrednuje i plaća. Ako od sebe niste dali maksimum tada ne možemo niti očekivati isplatu pune plaće, jer ona ide uz rezultat – pojasnio je predsjednik Kolarić.