FARMACEUTI VJERUJU DA ĆE U PULI NASTAVITI USPJEŠAN NIZ

24.10.2013.


Utakmicom Istra 1961 – Slaven Belupo koja se u petak u 18 sati igra u Puli uz prijenos na MAXtv, otvorit će se 14. prvoligaško kolo.
Naša je momčad danas krenula za Istru gdje će u poslijepodnevnim satima održatitrening uoči sutrašnjeg nastupa nakon kojeg će trener Mladen Frančić odrediti najbolju jedanaestoricu koja će istrčati na travnjak Puljana.
Imam nekih dvojbi oko početnog sastava za koji ću se odlučiti večeras, ali neće biti većih promjena u odnosu na momčad koja je pobijedila Osijek. Najvažnije, da smo spremni za ogled s Istrom koja ima vrlo dobar sastav što pokazuje i njen plasman na ljestvici. Usto, Puljani imaju i vrlo dobrog trenera Pamića koji ih uspješno vodi i koji je svojedobno bio odličan napadač – kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener našeg kluba Mladen Frančić i nastavio:
I sa Istrom ću od svakog igrača tražiti maksimalan pristup i odgovornu igru kao i do sada i vjerujem, da će cijela momčad ispuniti sve zahtjeve. Ozračje je u našoj ekipi odlično, puni smo samopouzdanja nakon posljednje dvije pobjede i vjerujem da ćemo u Puli postići pozitivan rezultat – rekao je između ostalog Mladen Frančić.
Za susret s Istrom 1961 naš prvi stručnjak još uvijek ne može računati na Glavinu, Melnjaka, Novinića, Plazanića i Glavicu koji se nisu dovoljno oporavili od ozljeda kao ni na Filipovića, koji se tek ovog tjedna uključio u rad prve momčadi.