FARMACEUTI VEĆ RAZMIŠLJAJU O LOKOMOTIVI

11.05.2015.


Pobjeda u susretu sa Splitom ispunila je očekivanja koprivničkih navijača i svih koji su uz Slaven Belupo, jer je naša momčad tri kola prije kraja prvenstva ispunila cilj – opstanak među najboljim hrvatskim klubovima.
Usto, farmaceuti su i bodovno pretekli Splićane i trenutačno zauzimaju šesto mjesto s dobrim izgledima da u preostale tri utakmice – Lokomotiva i Osijek u gostima te Zadar kod kuće, još više poboljšaju svoj plasman na ljestvici.
Nije bilo lako pobijediti iskusnu i kvalitetnu momčad Splita koji je imao nešto veći posjed lopte, ali naš uspjeh je zaslužen iako nismo prikazali neku posebnu igru. Bila je to utakmica koju smo jednostavno morali dobiti kako bi mirno ušli u samu završnicu prvenstva, što je svakako utjecalo i na tečnost u našoj igri. Čestitam cijeloj momčadi na zalaganju i želji za uspjehom. Također želim reći da smo imali više izglednijih prigoda od našeg suparnika i zbog toga je naša pobjeda potpuno zaslužena – kazao je Ante Čačić, trener Slavena Belupa i nastavio:
Split je ostao iza nas i sad smo potpuno okrenuti Lokomotivi kod koje gostujemo u petak. Vjerujem da nismo bez izgleda – zaključio je koprivnički trener koji je krajem jeseni preuzeo farmaceute i zaredao s uspjesima, čiji su rezultati itekako vidljivi.