FARMACEUTI UVJERENI U PROLAZ

03.12.2013.


Uzvratna utakmica 1/4 završnice Hrvatskog kupa
FARMACEUTI UVJERENI U PROLAZ
Na pressici nakon prve utakmice četvrtfinala Hrvatskog kupa s drugoligašemInterom u Koprivnici u kojoj je Slaven Belupo pobijedio 2:1, trener našeg kluba Mladen Frančić najavio je siguran prolaz u polufinale nakon drugog ogleda koji će se u srijedu odigrati u Zaprešiću.
Potvrdio je to i na današnjoj konferenciji za novinare u Plavom klupskom salonu, iako ne dvoji koprivničkog prvoligaša očekuje vrlo zahtjevna utakmica.
– Očekuje nas drugo poluvrijeme i svjestan sam da nas Inter želi iznenaditi, ali u tome neće uspjeti. Ipak smo mi kvalitetniji sastav, iako i u njihovoj momčadi ima nekoliko prvoligaških igrača. To su prije svih Maras, Nestorovski… koji imaju kvalitetu za više domete. Naši su igrači svjesni odgovornosti koja je pred njima i uvjeren sam da ćemo se nakon druge utakmice veseliti. Jasno, da od samog početka u zaprešićki ogled moramo krenuti koncentrirano i pokazati da smo mi prvoligaši – istaknuo je trener Slavena Belupa Mladen Frančić i nastavio:
– Bit će nekih promjena u našoj momčadi u odnosu na prvenstvenu utakmicu s Rijekom, ali ću o početnoj jedanaestorici odlučiti nakon današnjeg treninga – zaključio je prvi stručnjak našeg kluba.
Uzvratni susret četvrtfinala Hrvatskog kupa između Intera i Slavena Belupa igrat će se na Gradskom stadionu u Zaprešiću u srijedu s početkom u 16 sati.
Vodit će ga Duje Strukan, a njegovi pomoćnici bit će Mario Perpur i Hrvoje Radić (svi iz Splita). Delegat susreta je Ivan Jurina iz Zaboka.