FARMACEUTI U ZADRU OČEKUJU POZITIVAN REZULTAT

09.11.2012.


Iako Slaven Belupo u subotu gostuje kod posljednjeg Zadra, koji je u 14 prvenstvenih kola skupio samo sedam bodova ne očekuje ga nimalo lagani posao.

Zadrani se bore za goli prvoligaški život i našem će klubu na svom travnjaku biti i te kako opasan suparnik.
Svjestan je toga i trener Roy Ferenčina koji vrlo dobro zna da je Zadar neugodan domaćin i da će u susretu s farmaceutima tražiti sva tri boda.
Bit će nam jako teško jer u Zadar odlazimo znatno oslabljeni. Uz Raka i Batarela nedostajat će nam naš najbolji strijelac Vugrinec koji je ozlijedio mišić, te Kokalović koji ima tri žuta kartona. Na jednom ovotjednom treningu također se ozlijedio i Pilipović. Naši domaćini izbacili su iz kupa Dinamo, dok su u prvenstvenom susretu s Hajdukom u Splitu usprkos porazu propustili realizirati nekoliko povoljnih prilika. Sve to ukazuje da je riječ o ekipi koja po kvaliteti nije zaslužila posljednje mjesto na ljestvici – naglasio je trener Ferenčina i nastavio:
Mi ćemo u Zadru tražiti pozitivan rezultat i mislim da to možemo postići. Od igrači koji će dobiti prigodu tražit ću iznad svega veliku borbenost i zalaganje, jer samo tako možemo ostati nepobijeđeni – zaključio je trener našeg kluba.
Slaven Belupo će danas poslijepodne krenuti u Zadar, a utakmicu će vodit sudac Marko Matoc iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić iz Zagreba i Dražen Pejić iz Vukovara.