FARMACEUTI U ZADAR ODLAZE PO POZITIVAN REZULTAT

12.09.2014.


Slaven Belupo u nedjelju gostuje u Zadru koji ima samo bod više na ljestvici i kojeg je prije nekoliko dana preuzeo novi trener Miroslav Ćiro Blažević.
Kako se jedan i drugi klub nalaze na pretposljednjem, odnosno posljednjem mjestu bit će to derbi začelja u kojem se od farmaceuta očekuje da konačno pokažu svoje pravo lice i krenu s boljim i uspješnijim rezultatima.
Mislim da smo dobro iskoristili prvenstvenu stanku u kojoj smo odigrali tri prijateljske utakmice i znatno podignuli razinu igre. Stanka nam je posebno dobro došla zbog uigravanja novopridošlih igrača s kojima smo dobili čvrstinu i kvalitetu za nadolazeće susrete. Tjelesno smo spremni za svaki izazov pa tako i za Zadar – kazao je na današnjoj pressici trener našeg kluba Elvis Scoria i nastavio:
Svjesni smo da nas u Zadru očekuje jako teška utakmica jer se s dolaskom novog trenera stvorila euforija kojoj moramo odgovoriti na pravi način kako bi došli do pozitivnog rezultata. U igri prema naprijed moramo biti učinkovitiji, a kad je riječ o obrani onda nam se ne smije dogoditi da olako primamo pogotke. Bit će nekih promjena u sastavu, ali to ću odlučiti uoči susreta – zaključio je Elvis Scoria.
Utakmica se igra u 16 sati (prijenos na MAXtv Arena) a vodit će je Goran Gabrilo iz Splita. Njegovi pomoćnici bit će Robi Kezele (Rijeka) i Hrvoje Radić (Split). Četvrti: Marin Vidulin (Kanfanar), a delegat Marijan Klepo (Zagreb).