FARMACEUTI U SUSRETU SA SPLITOM NEMAJU DRUGI IZBOR OSIM POBJEDE

28.03.2014.


Iako je Slaven Belupo u srijedu s Dinamom u Maksimiru izgubio uzvratnu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa (2:1) i oprostio se od spomenutog natjecanja, igrom nije razočarao.
Farmaceuti su se predstavili u jako dobrom izdanju i bili na domak neodlučenog rezultata, što im je podignulo samopouzdanje uoči vrlo važnog prvenstvenog susreta sa Splitom koji se u ponedjeljak igra na koprivničkom stadionu.
Bit će to utakmica u kojoj Koprivničanci moraju pokazati svoje pravo lice i krenuti s osvajanjem bodova za prvoligaški opstanak, koji im je ove sezone jedini i najvažniji cilj.
Svjestan je toga i trener našeg kluba Elvis Scoria prema čijim riječima više nema nikakvih kalkulacija, osim igre koja donosi uspješne rezultate i mirniju prvoligašku plovidbu.
U Slavenu Belupu svi se slažu da su Splićani kvalitetna momčad koja se bori za europski izlazak ali činjenica je, da naša momčad nema drugi izbor osim pobjede.
U koprivničkom sastavu zbog tri žuta kartona neće biti Grgić, Purić i Crepulja, tako da će Scoria do ponedjeljka za njih morati pronaći najbolje zamjene.
Ne dvojimo, da će naš iskusni trener povući prave poteze i nakon dugog vremena navijačima kluba donijeti radost na koju čekaju još od 20. listopada prošle godine kada su farmaceuti ostvarili svoju posljednju pobjedu, svladavši momčad Osijeka na Gradskom stadionu.
Utakmicu Slaven Belupo – Split igra se od 18 sati, a vodit će sudac Batinić. Njegovi pomoćnici bit će Conjar i Barišić (svi iz Osijeka). Četvrti sudac: Menđušić (Vinkovci), 1. dopunski: Burilo (Osijek), 2. dopunski: Lovrić (Đakovo), delegat: Šutalo (Osijek).