FARMACEUTI U SUBOTU OČEKUJU SVA TRI BODA

25.07.2014.


Nogometaši Slavena Belupa će se u subotu prvi put u novoj sezoni predstaviti svojim navijačima u prvenstvenom susretu 2. kola s novim prvoligašem Zagrebom.
Bit će to vrlo važna utakmica za farmaceute koji u novom prvoligaškom natjecanju imaju veće ambicije nego u prošlom, kada su kroz kvalifikacije izborili prvoligaški opstanak.Elvis Scoria, trener naše momčadi itekako je svjestan značaja ogleda s “pjesnicima” koji su u prošlom prvenstvu bili uvjerljivo najbolji drugoligaš.
Cijelog tjedna smo se pripremali za utakmicu sa Zagrebom čija momčad ima kvalitetu, ali mi smo spremni za osvajanje sva tri boda. Igramo na svom travnjaku na kojem moramo pokazati tko je domaćin. Crepulja, Novinić i Barišić spremniji su nego što su bili za utakmicu s Dinamom i uvjeren sam da ćemo izgledati znatno bolje nego u Maksimiru – naglasio je Elvis Scoria i dodao:
Svjesni smo da će to za nas biti vrlo zahtjevan susret u kojem očekujemo podršku iz gledališta kakvu smo imali u završnici prošlog prvenstva. Nama je svaka utakmica bitna pa tako i u subotu sa Zagrebom – zaključio je trener našeg kluba.
Utakmica počinje u 19 sati a vodit će je sudac Marko Matoc iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Borut Križarić (Čakovec) i Goran Loparac (Sladojevci). Četvrti je Igor Križarić (Čakovec), a delegat Dražen Posavec (Lepoglava).