FARMACEUTI U SUBOTU DOČEKUJU HAJDUK

22.04.2011.


Nakon što je ispao iz polufinala kupa izgubivši od Dinama, Slaven Belupo se potpuno okrenuo prvoligaškom prvenstvu i subotnjoj utakmici sa splitskim Hajdukom koja će se igrati u večernjem terminu (20.10 sati), uz prijenos na HTV 2.
Nadam se da ćemo pružiti dobru igru kao i protiv Dinama, te osvojiti sva tri boda. Hajduk je uvijek Hajduk, nije kvalitetan kao Dinamo, ali je uz Zagrepčane naša najbolja momčad – kazao je Roy Ferenčina i dodao:
Za naš sastav neće konkurirati vratar Rodić zbog tri žuta kartona, kojeg je već s Dinamom zamijenio Nurković, a nedostajat će nam zbog teže ozljede koljena i Jurakić. U konkurenciju se vraća Gregurina koji se potpuno oporavio od ozljede. Siguran sam da je našim igračima Hajduk veliki motiv i da će dati sve od sebe. Osvojimo li bodove s Hajdukom otvara nam se prolaz prema gornjem dijelu ljestvice i tu priliku ne smijemo ispustiti – rekao je Roy Ferenčina.
Slaven Belupo će kompletan prihod od ulaznica sa sutrašnje utakmice s Hajdukom proslijediti Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, koja je pokrenula projekt stambenih zajednica u kojima će se provoditi skrb za osobe s mentalnim smetnjama. Cijena ulaznica je 30 kuna.