FARMACEUTI U SRIJEDU KREĆU S PRIPREMAMA ZA PROLJETNO PRVENSTVO

06.01.2015.


U srijedu prijepodne s početkom u 10.30 sati na koprivničkom stadionu zakazano je prvo okupljanje igrača Slavena Belupa nakon zimske stanke.

Uz glavnog trenera Antu Čačića te njegovih pomoćnika Gorana Mikolaja i trenera vratara Branka Balija na prvom treningu okupit će se svi igrači na koje se računa u proljetnom prvenstvu, osim Glavine, Vasilja i Filipovića koji su već napustili klub.

Postoji mogućnost da farmaceute napusti još neko nogometno ime koje nije zadovoljilo u prvom dijelu natjecanja jer je trener Čačić na kraju jesenske sezone najavio da još treba “provjetriti svlačionicu” što bi trebalo biti poznato do kraja ovog tjedna.

U zimske pripreme, kako se očekuje, uključit će se i nekoliko darovitih mladića iz klupske škole, a postoji mogućnost da u naše redove dođe i neko provjereno prvoligaško ime.

Nakon nekoliko dana treniranja u Koprivnici Slaven Belupo će otputovati u Mali Lošinj, a zatim slijede pripreme u Medulinu gdje će farmaceuti sudjelovati na međunarodnom turniru Arena Cup koji bi trebao odrediti sastav s kojim će prvi stručnjak našeg kluba Ante Čačić dočekati proljetni start sa Zagrebom, 8. veljače na koprivničkom stadionu.