FARMACEUTI U SPLIT ODLAZE PO POZITIVAN REZULTAT

31.07.2015.


Uz svakodnevne ovotjedne treninge Slaven Belupo se pripremao za gostovanje kod Hajduka s kojim će igrati na Poljudu u nedjelju od 19 sati.
Iako su Splićani u četvrtak s Norvežanima imali vrlo tešku europsku utakmicu u kojoj su slavili pobjedu u našem klubu ne razmišljaju o tome, već su potpuno koncentrirani na igru s kojom će se predstaviti u susretu s “bilima”, što je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdio i trener Željko Kopić.
Nakon zahtjevnog ogleda s Lokomotivom s kojom smo zasluženo osvojili bod odmah smo se okrenuli prema Poljudu gdje nas očekuje Hajduk, koji i u ovom prvenstvu ima visoke ambicije. Svjestan sam snage Splićana, ali sam isto tako uvjeren da smo spremni za ovaj također jako zahtjevni susret. Na Poljudu nas sigurno čeka veliki broj domaćih navijača koji su poznati po podršci svom klubu i zato se moramo postaviti hrabro i odlučno. Idemo odigrati jednu pravu utakmicu u kojoj bez obzira na rejting suparnika želimo ostvariti pozitivan rezultat – naglasio je Željko Kopić, trener Slavena Belupa i dodao:
Hajduk je mlada i poletna momčad koja je svoju kvalitetu pokazala s Norvežanima, ali isto tako želim reći da ima i određenih nedostataka koje ćemo nastojati iskoristiti. Početni sastav odredit ću uoči utakmice – završio je trener našeg kluba, dok je igrač Filip Ozobić, koji je u Slaven Belupo došao iz Hajduka istaknuo:
Nastojat ćemo se predstaviti u najboljem izdanju i vjerujem da nismo bez izgleda. Sve osim poraza za nas bi bio uspjeh i tako ćemo se postaviti. Od samog početka u igru moramo ući staloženo, mirno, odgovorno i tada će naši izgledi na pozitivan rezultat biti veći – kazao je između ostalog Filip Ozobić, koji je u susretu s Lokomotivom u igru ušao u drugom poluvremenu i pokazao da će u ovom prvenstvu opet bit jedna od glavnih poluga u koprivničkom prvoligašu.