FARMACEUTI U PULU ODLAZE ISPRAVITI PROPUŠTENO SA SPLITOM

02.03.2017.


Slaven Belupo će 23. prvoligaško kolo otvoriti s Istrom 1961 u Puli, a utakmica se igra u petak(18 sati) na stadionu Drozina uz televizijski prijenos na MAXtv Arena.
Za našu momčad je to vrlo važan susret u kojem će nastojati ispraviti propušteno u prošlom kolu sa Splitom, koji je iz Koprivnice odnio sva tri boda.
Jako smo dobro analizirali utakmicu sa Splićanima s kojima smo rezultatski neočekivano podbacili i naravno razočarali. No prvenstvo ide dalje i moramo se okrenuti onome što nas očekuje. Istra je kvalitetna momčad, njihov novi trener Mario Tot uveo je dosta novosti u njenu igru i određeni iskorak. S Hajdukom su izgubili uvjerljivo, ali na travnjaku su bili jako dobar suparnik. Očekujem kvalitetnu utakmicu u kojoj ćemo se nastojati nametnuti igrom i naravno za nas povoljnim rezultatom – kazao je trener Željko Kopić i nastavio:
U sastav se vraća Purić koji se oporavio od ozljede no upitan je nastup Ivanovskog, također zbog ozljede – naglasio jeKopić, dok je stoper Nikola Katić naglasio:
Sa Splitom nismo imali sreće i zaista smo nesretno izgubili. U Pulu idemo to ispraviti, iako je Istra vrlo dobra momčad koja je uvijek opasna. Vjerujem u za nas dobar ishod – zaključio je Nikola Katić.
Utakmicu će voditi Ivan Vučković, dok će njegovi pomoćnici biti Krunoslav Ambrinac i Dražen Mandir. Četvrti je Ante Čuljak (svi iz Zagreba). Delegat: Ivor Grba (Strmec).