FARMACEUTI U PETAK U ZAPREŠIĆU

29.07.2010.


Nakon što je u dominantnoj igri pobijedio sastav Šibenika, koprivnički prvoligaš u petak gostuje u Zaprešiću kod Intera (20 sati), koji je u prvom prvenstvenom kolu izgubio u Karlovcu (3:0).
U dosadašnjim susretima Zaprešićani su na svom travnjaku za naš klub bili vrlo neugodan suparnik, na kojem smo samo jednom slavili, dok smo u ostalim utakmicama ostajali bez uspjeha.
Ispunila nam se želja da smo na startu prvenstva osvojili sva tri boda u igri koja je zadovoljila naše gledateljstvo, kojem smo uskratili zadovoljstvo za uvjerljiviju pobjedu od postignute. Iskreno, previše smo prigoda promašili, ali sve je sjelo na svoje mjesto pobjedničkim pogotkom Kokalovića – kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković, koji je ovog tjedna na svim treninzima najviše radio na poboljšanju realizacije.
Zadovoljan sam što naši napadači dolaze u prilike za pogotke što je rezultat dobre igre cijele momčadi, ali bez pogodaka nema uspješnog rezultata. Nadam se, da u ogledu s Interom u gostima realizacija neće izostati i da ćemo imati više sreće nego sa Šibenčanima. Neće biti posebnih promjena u sastavu, tako da će u Zaprešiću istrčati momčad koja je igrala u prošlom kolu – završio je Mile Petković.