FARMACEUTI U PETAK IMAJU PRVI PROLJETNI ISPIT KOD LOKOMOTIVE

06.02.2014.


U našem klubu s nestrpljenjem se očekuje početak prvenstva i prvi proljetni ogled s Lokomotivom na stadionu u Maksimiru, koji će se igrati u petak s početkom u 18 sati. Bit će to susret četvrto i sedmo plasirane momčadi iz jesenske sezone.
Vrlo sam zadovoljan pripremnim razdobljem u kojem smo obavili sve potrebito i spremni smo za start drugog dijela natjecanja u kojem nas očekuje niz teških utakmica od kojih je i susret s Lokomotivom – kratko je rekao Mladen Frančić, trener Slavena Belupa i nastavio:
Lokomotiva je jako dobra momčad što pokazuje i njen plasman u samom vrhu. Zagrepčani imaju vrlo kvalitetne igrače od kojih je većina prošla školu Dinama i zaslužuju najveću pozornost. Našim domaćinima sigurno ćemo se predstaviti u dobrom izdanju i mislim da nismo bez izgleda za pozitivan rezultat. Za našu momčad konkurirat će samo najbolji, zdravi i potpuno spremni, a koja će jedanaestorica istrčati odlučit ću prije utakmice – kazao je između ostalog trener Frančić.
Za sastav Slavena Belupa u gostima kod Lokomotive neće konkurirati Nikola Rak koji ima tri javne opomene, te još uvijek nedovoljno oporavljeni od ozljeda Mato Grgić koji se u utorak uključio u treninge i Hrvoje Plazanić.
Utakmicu će voditi sudac Bruno Marić iz Daruvara, a njegovi pomoćnici bit će Borut Križarić iz Čakovca i Dražen Fejer iz Bjelovara. Četvrti je Igor Križarić (Čakovec), a delegat Damir Čilić (Vinkovci).