FARMACEUTI U PETAK IGRAJU S HAJDUKOM ZA PROLAZ U POLUFINALE

31.05.2012.


Mladići Slavena Belupa postigli su i treću pobjedu za redom u A skupini turnira Kvarnerska rivijera.

U Ličkom Osiku svladali su domaću Croatiju s 5:0 i pokazali da su zasluženo najbolji u konkurenciji s austrijskim Sturmom, Mariborom i naravno Croatijom s kojom je dvostruki strijelac bio najbolji igrač utakmice Nikola Jambor, dok su po jedan pogodak postigli Herent, Janjiš i Štefanek.

Odlično smo startali na turniru Kvarnerska rivijera gdje smo prošle godine igrali u finalu. U A skupini koja se ove godine igra u Ličkom Osiku uz osvojeno prvo mjesto postigli smo 14 pogodaka u tri susreta, a primili svega dva, što dovoljno govori o našoj dominaciji – kazao je Borivoj Milivojević, predstavnik našeg kluba i dodao:

Četvrtak je slobodan dan za sve sudionike turnira, dok u petak nastavljamo s drugim krugom natjecanja. Kao najbolji u A skupini sutra ćemo igrati sa splitskim Hajdukom koji je u D skupini osvojio drugo  mjesto, dok je prvo pripalo talijanskoj Vicenzi. Hajduk je vrlo dobar, ali mi ćemo igrati u najjačem sastavu i mislim da možemo proći u polufinale Kvarnerske rivijere – zaključio je Borivoj Milivojević.