FARMACEUTI U PETAK GOSTUJU KOD ZAGREBA I OČEKUJU POZITIVAN REZULTAT

16.08.2012.


S devet osvojenih bodova iz četiri prvenstvene utakmice Slaven Belupo u goste odlazi Zagrebu s kojim će se sastati u petak (20 sati) u sklopu 5. prvoligaškog kola.

„Pjesnici“ iz Kranjčevićeve još nisu osvojili bod u dosadašnjim prvenstvenim susretima, uvjerljivo su posljednji na prvoligaškoj ljestvici, iako po igračkoj kvaliteti nisu najslabija momčad.

Na današnjoj konferenciji za novinare rekao je to i Pavo Crnac, pomoćnik trenera Roya Ferenčine koji je bio opravdano odsutan:

–   Zagreb po kvaliteti ne zaslužuje posljednje mjesto na kojem se trenutačno nalazi i njegove su ambicije sigurno znatno veće. Imaju stopera Pavlovića koji kuca na reprezentativna vrata, iskusnog Štroka i još nekoliko mladih i darovitih igrača i moramo biti jako oprezni, jer će oni sigurno dati sve od sebe da dođu do prvih bodova. Trener Ferenčina i ja gledali smo snimku njihove utakmice s Hajdukom u Splitu i nisu bili tako podređeni kako to pokazuje rezultat (5:1). Nakon četiri poraza za redom mora im se negdje otvoriti, ali ja vjerujem da to neće biti protiv nas – kazao je Pavo Crnac i naglasio:

–   Sve ovisi o našoj igri za koju vjerujem da će biti na visokoj razini i mislim da u Kranjčevićevoj, gdje smo uvijek igrali dobro i gdje nismo izgubili već nekoliko sezona možemo do pozitivnog rezultata. Nastupit ćemo u trenutačno najboljem sastavu, koji ćemo odrediti uoči utakmice – završio je Pavo Crnac.

Utakmicu u Kranjčevićevoj vodi Domagoj Ljubičić iz Osijeka, a njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović (Valpovo) i Hrvoje Barišić (Osijek).

Slaven Belupo će danas poslijepodne na Gradskom stadionu održati posljednji trening uoči sutrašnje utakmice kod Zagreba na kojem najvjerojatnije neće biti mladi reprezentativci Igor Bubnjić i Dejan Glavica, jer su jučer nastupili za našu reprezentaciju U-21 u Gruziji.