FARMACEUTI U OSLABLJENOM SASTAVU ODLAZE INTERU U ZAPREŠIĆ, ALI VJERUJU U POBJEDU

28.09.2012.


Slaven Belupo će u subotu s Interom u Zaprešiću nastupiti bez polovice standardnih igrača, jer će mu uz ozlijeđene Delića, Purića i Raka još nedostajati Kokalović i Maras koji imaju tri javne opomene, a pod upitnikom je i Vugrinec koji također ima manjih problema s ozljedom.

Na konferenciji za medije nazočan je bio pomoćnik trenera Ferenčine Pavo Crnac:
Zaista imamo problema sa sastavom uoči ove za nas vrlo važne utakmice u kojoj želimo prekinuti crni niz od dva uzastopna poraza, s Rijekom i Hajdukom. Vjerujemo, da će igrači koji dobiju prigodu za nastup s Interom pokazati svoje vrijednosti i da ćemo se u Zaprešiću dobro predstaviti. Nastojat ćemo izbrisati loš dojam iz dvije posljednje utakmice i pokazati da smo ipak zasluženo drugi na ljestvici – kazao je Pavo Crnac i nastavio:
Inter je u Zadru postigao visoku pobjedu, prije toga je u Zaprešiću svladao Rijeku i odigrao neodlučeno s Hajdukom, što znači da ima dobru i kvalitetnu momčad. Ako želimo zadržati visoki plasman tada moramo ići na pobjedu i osvajanje sva tri boda. Optimistični smo i vjerujemo u naš uspjeh – zaključio je pomoćnik trenera Ferenčine, dok je veznjak farmaceuta Dario Čanađija, koji zbog tri javne opomene nije igrao s Hajdukom naglasio:
Nastupit ćemo oslabljeni, ali vjerujem u osvajanje bodova. Imamo snažniju momčad od Intera i to ćemo pokazati na zaprešićkom travnjaku – kazao je Čanađija.