FARMACEUTI U NEDJELJU ODLAZE NA PRIPREME U MEDULIN

28.01.2011.


Nogometaši Slavena Belupa vratili su se u četvrtak poslijepodne s desetodnevnih priprema na Krku, gdje su odigrali tri prijateljske utakmice.
Trener Mile Petković danas je igračima dao slobodan dan, a u subotu u 18 sati farmaceuti će održati trening u klupskoj teretani nakon kojeg će biti poznat popis igrača koji će u nedjelju ujutro u 8 sati otputovati na pripreme u Medulin, gdje će odigrati pet prijateljskih utakmica.
Prvi ogled Slaven Belupo će imati s Rudarom iz Velenja (1. veljače), Željezničarom iz Sarajeva (3. veljače), Budućnosti iz Banovića (5. veljače), pulskim četvrtoligašem Istrom (7. veljače), dok će se sa Spartakom iz Subotice sastati 8. veljače.
S priprema u Medulinu igrači našeg kluba vraćaju se dan kasnije i u subotu 12. veljače gostovat će u Lendavi, gdje će imati vrlo jaku provjeru sa slovenskim prvoligašem Naftom.
Posljednju prijateljsku utakmicu uoči početka proljetnog prvoligaškog prvenstva Slaven Belupo će igrat na koprivničkom stadionu 19. veljače s Interom iz Zaprešića.