FARMACEUTI U NEDJELJU GOSTUJU KOD SPLITA

22.08.2014.


Nakon prvenstvenog nastupa na Kantridi, Slaven Belupo u subotu odlazi na još jedno gostovanje. U nedjelju ga očekuje utakmica sa Splitom, koja se igra u Parku mladeži u 19 sati.
Početak prvenstva nije nam naklonjen, jer nakon susreta s Dinamom, Hajdukom i Rijekom sada nas očekuje i ogled sa Splitom – odnosno s najboljim prvoligašima i klubovima koji ove sezone uspješno predstavljaju hrvatski nogomet u Europi. Ždrijeb nas zaista nije mazio, ali iz te kože ne možemo. Split je vrlo dobra momčad koja u svojim redovima ima niz provjerenih, iskusnih i kvalitetnih igrača, no vjerujem da im se možemo dobro suprostaviti – naglasio je na konferenciji za novinare trener farmaceuta Elvis Scoria i dodao:
I sa Splitom, koji je favorit, nedostajat će nam Brlek, Vugrinec, Parlov i Gregurina zbog ozljeda. Bit će nekih promjena u momčadi, a koji će sastav istrčati odlučit ću uoči susreta – završio je Elvis Scoria, dok je igrač Vedran Purić istaknuo:
Split je domaćinska momčad, a to pokazuju i njegovi europski rezultati. Učinit ćemo sve da se dobro predstavimo i pokušamo osvojiti bodove. Ovo prvenstvo je vrlo kvalitetno, pet ekipa borit će se za vrh, a pet za sredinu ljestvice i opstanak među kojima smo i mi. U naše redove došlo je nekoliko novih igrača koji imaju kvalitetu i mislim da će nam biti pojačanja, posebno kad se uigraju – zaključio je Vedran Purić.
Utakmicu Split – Slaven Belupo vodit će Ivan Bebek (Rijeka), a njegovi pomoćnici bit će Miro Grgić (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo). Četvrti: Domagoj Vučkov (Rijeka). Delegat: Budimir Peranić (Novalja).