FARMACEUTI U KUPU MORAJU BITI BOLJI OD OSJEČANA!

30.11.2015.


Nakon izgubljenih bodova na Parku mladeži u prvenstvenom susretu sa Splitom (2:0) trener Slavena Belupa Željo Kopić bio je nezadovoljan igrom svoje momčad, osobito s obranom koja je u nekoliko navrata “kiksala”, posebno kod primljenih pogodaka.
No, u našem klubu nemaju previše vremena za analizu splitskih propusta jer ih već u srijedu očekuje četvrtfinale Hrvatskog kupa s Osijekom (15.30 sati) koji na prvoligaškoj ljestvici za farmaceutima zaostaje svega dva boda.
U Slavenu Belupu vjeruju da će u susretu s Osječanima igrati mnogo bolje nego sa Splitom i da će se uvrstiti u polufinale spomenutog natjecanja.
Trener Kopić za ogled s Osijekom neće moći računati na Nikolu Jambora koji je u Splitu dobio crveni karton, te najvjerojatnije na Brleka iKrižmana. U početni sastav se sigurno vraća stoper Galović koji nije nastupio sa Splićanima tako da bi obrana naše momčadi trebala biti znatno čvršća i neprobojnija nego što je bila na Parku mladeži.
Utakmicu Slaven Belupo – Osijek vodit će Jurica Mihalj iz Velike Mlake, dok će njegovi pomoćnici biti Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac, a četvrti sudac bit će Igor Pajač (svi iz Zagreba).