FARMACEUTI TRAŽE SVA TRI BODA SA ZADRANIMA!

28.11.2014.


Slaven Belupo će se u subotu oprostiti od svojih navijača posljednjom jesenskom utakmicom u Koprivnici sa Zadrom, izravnim suparnikom u borbi za prvoligaški opstanak.

Nakon nekoliko vrlo dobrih nastupa i osvojenih bodova pod vodstvom trenera Ante Čačića nitko ne dvoji, da je susret sa Zadranima prigoda za pobjedu i odmak od začelja ljestvice.

Za nas će to biti vrlo zahtjevna utakmica jer nam je imperativ osvajanje sva tri boda s kojima bi nastavili uspješan niz. Neće biti lako, Zadar će sigurno tražiti svoju šansu, ali mi smo favoriti pred našim navijačima koje na oproštajnoj jesenskoj koprivničkoj utakmici očekujemo u najvećem mogućem broju – istaknuo je na današnjoj konferenciji za novinare trener farmaceuta Ante Čačić i nastavio:

Nedostajat će nam Edson koji se ozlijedio s Lokomotivom i umjesto njega na mjesto stopera vraća se kapetan Grgić. Imam nekih dvojbi oko početne jedanaestorice, posebno u napadu, ali to ću riješiti.

Od naših igrača očekujem maksimalnu borbenost i zalaganje, te određenu agresivnost koja uvijek mora krasiti domaćina – rekao je između ostalog Ante Čačić.

Utakmica počinje u 15 sati, a vodit će je Dalibor Mlakar iz Zagreba, dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Ivica Radošević (Gospić). Četvrti je Fran Jović, a delegat Ivica Šparavec (obojica iz Zagreba).